This entry is not available in English.

Academy activities

L’ACC coorganitza un homenatge a l’actriu Mary Santpere

marisantpere

L’acte tindrà lloc el dijous 14 als Cinemes Verdi amb la projecció del film ¡Bruja, más que bruja!, protagonitzat per l’actriu catalana.

Les distribuïdores A Contracorriente Films i Sherlock Films, juntament amb l’Acadèmia del Cinema Català, organitzen un acte d’homenatge a la barcelonina Mary Santpere en motiu del 40è aniversari de l’estrena d’un dels seus films menys coneguts però més sorprenents, ¡Bruja, más que bruja!, de Fernando Fernán Gómez.

Aquesta singular comèdia musical, que protagonitzen Santpere i Fernán Gómez juntament amb Emma Cohen i Paco Algora, ha estat recentment restaurada i es va exhibir al darrer Festival de Màlaga. Es reestrenarà comercialment el divendres 15 de juliol.

L’homenatge a Mary Santpere tindrà lloc un dia abans, dijous 14, als Cinemes Verdi de Barcelona, i comptarà amb la presència de familiars i amics de la desapareguda actriu. La seva filla, Maria Rosa Pigrau Santpere, presentarà l’acte.

Sinopsi: Un petit poble de províncies viu sotmès als capricis d'en Don Justino, el cacic local. Aquest obliga la jove i encantadora Mariana a casar-se amb ell, aprofitant que en Juan, el nebot d'en Don Justino i nuvi de la noia, està lluny fent el servei militar. A la seva tornada, Juan es sent burlat i es vol venjar. Cercarà l'ajuda de la bruixa del poble perquè l'ajudi a retrobar la seva estimada.

La premsa n’ha dit:

“Lleno de momentos felices que evidencia la feroz mordacidad de Fernán-Gómez”. Fotogramas

"Qué bien lo vió venir Fernando Fernán-Gómez. Ante los malos vientos que se barruntaban, lo mejor era cantar, bailar y sacar cancha". Cinemanía

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat