This entry is not available in English.

Academy activities

L’Acadèmia del Cinema Català ret homenatge a Ana Belén, Goya d’Honor 2017

homenatge anabelen

Un any més, les dues acadèmies de cinema, la catalana i l’espanyola, i la Filmoteca de Catalunya, retran un homenatge mutu als seus guardonats d’honor.

El 6 d’abril l’actriu Ana Belén, Goya d’Honor 2017, atendrà els mitjans al matí a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, acompanyada d’Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, i Nora Navas, vicepresidenta segona de l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España.

A les 20 hores Ana Belén presentarà a la Sala Chomón de la Filmoteca de Catalunya El vuelo de la Paloma (1989), una comèdia coral dirigida per José Luis García Sánchez, per la qual va ser nominada al Goya com a actriu protagonista. Esteve Riambau, director de la Filmoteca, i Judith Colell, membre de la junta directiva de l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España, l’acompanyaran en aquest acte.

Josep Maria Pou, Gaudí d’Honor 2017, rebrà l’homenatge de l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España el pròxim 26 d’abril a Madrid. L’actor i director participarà en el col·loqui posterior a la projecció d’Amic/Amat (1999), de Ventura Pons.

Foto: Enrique Cidoncha. Cortesia de l'Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat