This entry is not available in English.

Academy activities

S’obre el període d’inscripcions dels XI Premis Gaudí del cinema català


L'Acadèmia del Cinema Català ha obert les inscripcions dels XI Premis Gaudí, que es celebraran l'últim cap de setmana de gener de 2019.

El període d’inscripcions als XI Premis Gaudí es mantindrà obert fins l'1 d’octubre de 2018 a les 18 hores i podran participar-hi les pel·lícules (llargmetratges, documentals i pel·lícules per a TV) que compleixin els requisits establerts a les Bases, estrenades/emeses entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2018.

Pel que fa als curtmetratges, podran participar-hi tots els curts qualificats entre l’1 d’abril de 2017 i el 30 de setembre de 2018, i no haver-se presentat a l’anterior edició dels Premis Gaudí. L'Acadèmia farà públic els curts seleccionats per la comissió de professionals com a candidats al Gaudí al Millor Curtmetratge.

Segons les Bases, totes les produccions que vulguin participar als XI Premis Gaudí s'han d'inscriure telemàticament a través d'aquest enllaç fins l'1 d’octubre de 2018 a les 18h, i han de fer arribar els material i la documentació requerida a la seu de l'Acadèmia del Cinema Català fins el 15 d'octubre del 2018.

Les Bases que regeixen la XI edició dels Premis Gaudí van ser aprovades per la Junta directiva de l'Acadèmia el 26 de juny de 2018 i s'han registrat a la Notaria Andújar & Roselló & Martínez de Salinas de Barcelona.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat