This entry is not available in English.

Collaborations

Sigues Jurat dels Premis del Cinema Europeu i passa un dia a la Filmoteca de Catalunya

La Filmoteca de Catalunya serà una de les seus que decidiran els premis del cinema juvenil que atorga l'Acadèmia Europea a les millors pel·lícules produïdes el 2013.

Busquem joves d'entre 12 i 14 anys, amants del cinema, que el proper diumenge 4 de maig vulguin fer de Jurat en un esdeveniment cultural de caràcter europeu simultàniament compartit amb altres 15 ciutats del continent.

Es tracta de passar el diumenge a la Filmoteca de Catalunya per veure les tres pel·lícules europees finalistes i debatre per votar quina és la que mereix el premi. La sessió començarà a les nou del matí per donar pas a les projeccions i debats fins dos quarts de set de la tarda.

La decisió de les votacions es transmetrà via streaming, conjuntament amb les de les altres 15 ciutats participants, des de Erfurt (Alemanya), on seran presents els directors dels films nominats. Dos membres del Jurat de Barcelona, acompanyats de personalitats del cinema català, seran els encarregats d'anunciar el resultat dels vots emesos a la Filmoteca de Catalunya.

Veure tres bones pel·lícules europees amb caràcter de pre-estrena, passar un dia entre amics i companys amants de cinema, parlar i decidir sobre la millor pel•lícula europea de caràcter juvenil i conèixer millor la Filmoteca de Catalunya és una experiència nova, diferent, en un marc europeu que no podeu deixar de viure.

Els aspirants a participar-hi han de fer una preinscripció, amb les dades dels seus responsables. Els joves poden assistir-hi sols o acompanyats d'un màxim de dos familiars.

 

PREINSCRIPCIÓ

Si esteu interessats en fer una preinscripció, cal que envieu les dades següents al correu electrònic: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

La data límit per inscriure's és dimecres 9 d'abril de 2014. Les inscripcions es faran per ordre de rebuda del formulari i no seran valides sense confirmació per part de la Filmoteca. Aforament limitat.

Més endavant rebreu tota la informació i el formulari d'inscripció a la vostra adreça electrònica.

 

Dades per a la preinscripció

Joves de 12 a 14 anys

Nom: ____________________

Cognoms: ________________

Edat: ____________________

Nom i cognoms del representant legal del jove:__________________

_______________________________________________________

Adreça de correu electrònic:_________________________________

Núm. de telèfon:__________________________________________

 

Els Premis del Cinema Juvenil són una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Europeu, European Film Academy, amb seu a Berlín. Hi participen joves de 12 a 14 anys de Barcelona, Belgrad (Sèrbia), Bratislava (Eslovàquia), Budapest (Hongria), Cluj (Romania), Erfurt (Alemanya), Izola (Eslovènia), Londres (Gran Bretanya), Prizren (Kosovo), Riga (Letònia), Sofia (Bulgària), Tbilisi (Geòrgia), Tel Aviv (Israel), Valletta (Malta) i Wroclaw (Polònia). Aquesta activitat es fa en col·laboració amb l'Acadèmia del Cinema Català i Drac Màgic.

Per a més informació:

Web Young Audience Award

Facebook Young Audience Award

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat