This entry is not available in English.

Collaborations

Primer debat a Catalunya del Codi d'Ètica de l’actor audiovisual a càrrec de la Fundació First Team

'És possible parlar de treball digne, avui?'. L'acte tindrà lloc dimarts 6 de maig a les 19h a l'Espai Nunes de l'Acadèmia del Cinema Català (Passeig Colom, 6, Barcelona).

La Fundació First Team, en el seu compromís per recuperar la dignitat de la professió d'actor i el prestigi del sector audiovisual en la societat, organitza el quart debat sobre el Codi d'Ètica de l'actor de l'audiovisual (CBPAA). L'Acadèmia del Cinema Català col·labora en el que serà la primera presentació del Codi a Catalunya.

La sessió del proper 6 de maig compta amb la participació de Pep Armengol (Director de càsting i membre de la Junta Directiva de l'ACC), Ángel Llamas (Fundació Gregorio Peces Barba), Assumpta Serna (actriu i Fundadora de First Team) i Scott Cleverdon (actor i Fundador de First Team) que compartiran les seves reflexions sobre les bones pràctiques dels actors de l'audiovisual. La periodista Conxita Casanovas (Va de cine, RNE) moderarà la taula.

En els debats anteriors han participat Susana de la Sierra, Directora General del Instituto de Cinematografía y Artes Audiovisuales (ICAA) del Ministeri de Cultura i Educació, els productors Álvaro Longoria (Morena Films), Joan Antoni González (Proa), Enrique Posner (Yaya! films), els directors Carlos Gil (School killer, Alas rotas) Manuel Estudillo (La última guardia), els directors de fotografia Porfirio Enríquez i Rafael Reparaz, els actors Guillermo Ortega, Scott Cleverdon i Assumpta Serna i més de 300 professionals del sector audiovisual.

Més de 50 entitats i professionals han fet les seves esmenes i comentaris al Codi, que es troba en plena etapa consultiva. Podeu consultar i opinar sobre el Codi de bones pràctiques (CBPAA) al grup de Linkedin: http://linkd.in/1ho8k4i

L'entrada és lliure fins a completar l'aforament. Cal confirmar l'assistència al correu electrònic: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat