This entry is not available in English.

News & Events

D'A 2016: "Oleg" guanya i "La propera pell" tanca

olegda

El Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, D’A 2016, va dir adéu de la millor manera amb una cerimònia de clausura en què la producció catalana Oleg y las raras artes va fer-se amb el principal guardó i es va poder veure el nou film d’Isaki Lacuesta i Isa Campo, La propera pell.

La sisena edició del que ja és un dels esdeveniments cinematogràfics més importants del país va tancar les seves portes amb un acte de clausura en què el públic va poder delectar-se amb la nova pel·lícula d’Isaki Lacuesta i Isa Campo, La propera pell, i la presència de part de l’equip i d’un dels seus protagonistes, Sergi López.

A més de la projecció, en el transcurs de la cerimònia de clausura es van entregar també els premis del festival, dividits en 3 categories. La principal, el Premi Talents D’A 2016, va anar a parar al veneçolà Andrés Duque pel seu film Oleg y las raras artes, producció catalana (Lluís Miñarro, Intropía Media i Estudi Playtime) sobre el músic rus Oleg Karavaichuk.

La Menció Especial del Jurat va anar a parar a la portuguesa John From (João Nicolau), el Premi de la Crítica a la belga Baden Baden (Rachel Lang), la Menció Especial de la Crítica de nou a Oleg y las raras artes i el Premi del Públic al llarguíssimetratge japonès de cinc hores Happy Hour (Ryusuke Hamaguchi).

Al llarg dels deu dies de festival, s’han pogut veure a les sales del CCCB i l’Aribau Club, així com a varies poblacions de fora de Barcelona, fins a 8 pel·lícules catalanes en diferents seccions: Les amigues de l’Àgata, Callback, Dead Slow Ahead, Famèlic Sessions, Nos parecía importante, Oleg y las raras artes, El perdut i La propera pell.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat