This entry is not available in English.

Premieres

"El camí més llarg per tornar a casa" i "Losers" arriben als cinemes

elcamilosers

Les dues produccions catalanes es podran veure a partir del 29 de maig.

El camí més llarg per tornar a casa
El camí més llarg per tornar a casa està dirigida per Sergi Pérez i produïda per Niu d’Indi i No hay banda. Protagonitzada per Borja Espinosa, completen el repartiment María Ribera, Miki Esparbé, Pol López, Sara Espígul i Mireia Gubianas.

El film explica la història del Joel, que un matí troba l’Elvis, el gos de la seva dona, moribund i assedegat. Això l’obliga a sortir de casa, cosa que porta evitant des de fa temps. En deixar-se les claus dins, passarà el dia intentant desesperadament tornar a casa seva, al seu refugi.

+ info: Tràiler 

Losers
El Marc, l’Alex i el Guille són uns autèntics “losers”. Farts de la seva situació, decideixen canviar-la anant a un famós festival d’estiu. Allà esperen trobar sexe, alcohol i marxa. Però el viatge es complica al creuar-se en el camí amb traficants, lladres i pirats de tot tipus que faran perillar la finalitat del seu viatge: deixar de ser uns pringats.

Losers està escrita i dirigida per Serapi Soler i Oriol Pérez, i compta amb la producció de Black Flag Cinema i Life & Pictures. En aquesta comèdia hi podem trobar com actors Artur Busquets, Dani Amor, Rafa Delacroix, Aida Qui, Aïda Gómez, Berto Romero o Manel Piñeiro.

+ info: Tràiler 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat