This entry is not available in English.

Premieres

El 29 d’abril arriba als cinemes ‘Quatretondeta’ de Pol Rodríguez

quatretondeta

El 29 d’abril s’estrenarà Quatretondeta, la primera pel·lícula dirigida per Pol Rodríguez

El film, rodat íntegrament a l’Alcoià i el Comtat a més de Bocairent, està protagonitzat pels actors Sergi López, Laia Marull i José Sacristan, i produïda per Arcadia Motion Pictures. Tot i que en principi la producció tenia previst el nom de Camí a casa, finalment el nom del poble que pren protagonisme en la història ha quedat com a títol definitiu.

Quatretondeta suposa el debut com a director de Pol Rodríguez, que té una llarga trajectòria com a ajudant de director en pel·lícules com Pa negre o Los Pelayo, i també en les mini-sèries per a televisió Carta a Eva o Descalç sobre la terra vermella. Per la seva banda, Arcadia Motion Pictures ha produït Blancanieves i No habrá paz para los malvados, entre d'altres.

Per al seu primer llargmetratge, del qual també signa el guió, Rodríguez ha escollit una comèdia negra amb tocs western, costumistes i de roadmovie.

La pel·lícula explica la història de Tomás (José Sacristán), qui en quedar-se vidu vol enterrar la muller a Quatretondeta, tal com li havia promès. El problema és que la família de la difunta vol fer-ho a París, així que Tomás decideix robar el cos de la dona, però ha oblidat com anar fins al poble i es perd pel camí. Dora (Laia Marull), la filla de la difunta i que viu a París, farà tot el possible per fer-se amb les pertinences de la morta i repatriar el cos tan prompte com sigui possible.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat