Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

Es presenta a Lleida el Cicle Gaudí, amb noves poblacions per al 2018


El Cicle Gaudí arriba a més d'una desena de poblacions de Lleida per oferir les pel·lícules més representatives del cinema català

El passat dimarts 30 de maig va tenir lloc la presentació del Cicle Gaudí al Territori a l’Institut d’Estudis Ilerdencs, amb la presència de Rosa Pujol, Vicepresidenta Segona de la Diputació de Lleida i Vicepresidenta de l'Institut Estudis Ilerdencs; sona Passola, Presidenta de l’Acadèmia; Anna Molins, coordinadora del Cicle Gaudí; i Pere Aumedes, representant del Circuit Urgellenc.

En el cas de Lleida, el Cicle Gaudí es va iniciar amb molt d’èxit el passat 2017, amb projeccions de forma permanent (amb periodicitat mensual) en poblacions com Alamcelles (Cinema El Casal), Cervera (Sala Francesc Buireu), Juneda (Teatre Foment), Mollerussa (Sala d’Actes del Centre Cultural) i El Pont de Suert; i amb projeccions puntuals (una vegada l'any) a 10 municipis més. Dels 13.858 espectadors que durant 2017 van gaudir del Cicle a tota catalunya, 1.543 van ser a la província de Lleida. 

I la previsió és que aquest èxit segueixi a l’alça, ja que enguany el Cicle manté les 5 poblacions estables, substituint Pont de Suert per Sort, amb una programació mensual al llarg de tot l'any (un total de 10 pel·lícules); i arriba una desena de poblacions lleidatanes més de forma itinerant (amb una projecció puntual). Entre juliol i setembre les poblacions que acolliran la itinerància seran Penelles-Castell del Remei, La Coma i la Pedra, Montgai, Senterada i Vinaixa i a la tardor s’ampliarà amb cinc localitats més.

Tots els detalls sobre el Circuït de Cinema Estable promogut per l'ACC a ciclegaudi.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat