Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

“No estem sols” s’estrena als Verdi

no estem sols

El documental, dirigit per Pere Joan Ventura i produït per Pere Portabella i El Gran Wyoming, arriba avui a la sala barcelonina després del seu pas pel Festival de San Sebastián.

Pere Joan Ventura, reconegut documentalista, estrena al cinema Verdi Park de Barcelona la seva darrera pel·lícula No estem sols, un retrat sobre els moviments socials que s’han viscut a Espanya els últims anys. El film recorre ciutats com Madrid, Barcelona, València, Gijón o Sevilla fent-se ressò d’iniciatives com la PAH, els iaioflautes, les Dones de Barredos o altres exemples d’insubmissió ciutadana.

Produïda per Pere PortabellaPremi Gaudí d’Honor– i per l’incisiu còmic El Gran Wyoming, a través de les seves productores, Films 59 i Asuntos y Cuestiones Varias respectivament, No estem sols va tenir la seva première al proppassat Festival de San Sebastián, a on va participar en Secció Oficial fora de competició. Després de l'estrena comercial d'avui, a la que s'ha anunciat l'assistència de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la pel·lícula restarà inclosa a la cartellera del Verdi Park.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat