Esta información no está disponible en castellano.

Formación

Taller de vídeo livestream: Cinemàtiques de la web

taller livestream 2017

LIVEMEDIA, organització col.laboradora amb l'Acadèmia del Cinema Català i projecte associat a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació de Barcelona, proposa durant tres mesos el Taller de vídeo livestream Cinemàtiques de la Web per a la creació i realització d'una sèrie d'esdeveniments i interaccions, programes i transmissions de vídeo livestream "live online".

El taller s'adreça a persones, organitzacions i col·lectius que treballin en el sector cultural, incloent creació audiovisual i comunicació, arts visuals, arts escèniques, literatura, música i art sonor, i abordarà les tecnologies de vídeo livestream com un mitjà artístic de creació i innovació cultural.

Cinemàtiques de la Web es concep com:

• Un espai creatiu per al desenvolupament de formats innovadors de contingut audiovisual i cultural online en el context de la "societat connectada" emergent.
• Un espai de trobada intersectorial i intercultural per a la generació de processos, idees, coneixement i el foment de noves audiències culturals online, transfrontereres i globals.
• Un acostament a Internet com a espai en construcció on el món audiovisual transcendeix els límits del cinema o la televisió i permet estendre l'abast de totes les expressions artístiques i culturals.

Els treballs creats al taller poden adoptar el format d'una websèrie en viu, cenyir-se a una única presa cinemàtica o interactiva online, o desplegar-se com una instal·lació de vídeo livestream, la transmissió d'un entorn, d'una escena, una obra d'art, una performance...

El taller conclourà amb una instal·lació i presentació en el marc de l'esdeveniment WORKFLOW LIVESTREAM (13,14 i 15 de desembre).

La data límit per a la preinscripció i sol·licitud de participació és el 10 de juliol. Per tal de realitzar-la, les persones, organitzacions o col·lectius interessats hauran d'enviar el seu currículum i un breu escrit de motivació a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Llengües: català, castellà i anglès.

Un cop confirmada la participació, s'hauran de pagar les despeses d'inscripció, 80 €.

Per a més informació i contacte: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. / www.lab-livemedia.net / http://fabraicoats.bcn.cat/ca/node/1074 

Dates i horaris del taller: del 22 de setembre al 16 de desembre de 2017, divendres de 17:00 a 21:00 h i dissabtes de 12:00 a 16:00 h i s'impartirà a la Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona (C/ de Sant Adrià 20, 08030 Barcelona). 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat