Esta información no está disponible en castellano.

Actualidad

"10.000 KM" arriba a les pantalles dels Estats Units

10000KMstill

Els Estats Units seran la pròxima destinació de l’òpera prima de Carlos Marques-Marcet on es podrà veure als cinemes i en VOD.

El llargmetratge de Carlos Marques-Marcet explica la història d’una parella, l’Alexandra i el Sergio i un any de relació a distància, amb dos ordinadors i dos ciutats: Barcelona i Los Angeles. L’amor serà l’única arma per lluitar contra els deu mil kilòmetres que s’interposen entre tots dos.

Després de l’estrena en cinemes a França, Grècia, Polònia, Rússia, Escandinàvia, Holanda i Hong Kong, 10.000 KM arriba mitjançant la productora, distribuïdora i agent de vendes internacionals Broad Green Pictures. El llargmetratge es podrà veure a unes tretze ciutats nord-americanes a partir de divendres 10 de juliol. A més, a Nova York es farà una première al Museum of Modern Art (MOMA).

Cal recordar que la pel·lícula va tenir un gran èxit en el seu pas per festivals arreu del món: va guanyar cinc Premis Gaudí, va guanyar el Premi Goya a Millor Direcció Novella i va ser pre-seleccionada per representar a Espanya als Premis Oscar. A més, va emportar-se el Premi Especial del Jurat al Millor Duet Interpretatiu a South by Southwest SXSW d’Austin (Texas), el Gran Premi del Jurat i la Millor direcció novell al Seattle International Film Festival i premis a Millor pel·lícula, direcció, guionista novell, actriu i premi de la crítica al Festival Internacional de Màlaga.

+ info: 10.000 KM

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat