Esta información no está disponible en castellano.

Actualidad

Cine per Gaudí(r) a Canet de Mar

cinepergaudir

El Cicle de Cinema a la Fresca projectarà 5 produccions nominades o premiades recentment als Premis Gaudí.

L’Associació Cultural Plataforma Odèon proposa per aquest estiu un cicle de Cinema a la Fresca amb 5 produccions relacionades amb els Premis Gaudí. Aquest cicle es centra en 5 produccions cinematogràfiques que han estat nominades o premiades als Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català.

Montse Majench, directora de l’Acadèmia del Cinema Català i Pep Armengol, membre de la junta, assistiran a la primera sessió del cicle que tindrà lloc el 31 de juliol amb la pel·lícula El Niño. Dirigida per Daniel Monzón, explica la història del Niño i el Compi quan es volen iniciar en el món del narcotràfic a l’Estret de Gibraltar. El llargmetratge va guanyar set Premis Gaudí a la VII edició.

Divendres 7 d’agost es podrà veure Rastres de Sàndal dirigida per Maria Ripoll. El llargmetratge narra les experiències de la Mina, una adolescent de tretze anys òrfena que mai no ha deixat de recordar la seva germana petita, la Sita, de qui va ser separada a la força. Rastres de sàndal va ser guardonada amb el Premi Gaudí a Millor Pel·lícula a la VII edició.

Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo serà el plat fort de divendres 14 d’agost. Els famosos agents secrets es veuran obligats a fer servir tota la capacitat per trobar en Jimmy el Catxondo, un acomplexat lladregot que no despunta pel seu elevat coeficient intel·lectual. El llargmetratge va rebre el Premi Gaudí a Millor Pel·lícula d'Animació a la VII edició.

Divendres 21 d’agost es projectarà 10.000 KM, dirigida per Carlos Marques-Marcet, que narra les històries de l’Alejandra i en Sergio, una parella amb un any de relació a distància separats per 10.000 kilòmetres. Va guanyar cinc Premis Gaudí a la VII edició.

Finalment, divendres 28 d’agost es projectarà La isla mínima dirigida per Alberto Rodríguez Librero. Dos policies a principis dels anys 80 són enviats a un poble remot del sud d’Espanya per investigar la desaparició de dues adolescents. Va estar nominada a la categoria de Millor Pel·lícula Europea a la darrera edició dels Premis Gaudí.

Les pel·lícules es projectaran a les 22.00 hores a la Plaça Universitat de Canet de Mar, amb la presència d’alguns dels seus protagonistes que explicaran històries i anècdotes del rodatge.

+ info: Associació Cultural Plataforma Odèon

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat