Esta información no está disponible en castellano.

Actualidad

El curtmetratge "El corredor" seleccionat al Festival Internacional de Cinema de Montréal

elcorredor

El corredor (The Runner), dirigit per José Luis Montesinos i produït per Bastian Films, Caduco Films i José María Torres, ha estat seleccionat per a participar a la secció oficial Focus on World Films del Festival Internacional Films du Monde de Montréal.

Després de realitzar la seva première americana al Festival de Palms Springs (Califòrnia), El corredor competirà al país veí, Canadà.

El corredor és una faula del món laboral en temps de crisis, protagonitzada pels actors Miguel Ángel Jenner i Lluís Altés. Ambdós actors han estat guardonats amb el Premi al Millor Actor a diversos festivals per la seva interpretació al curtmetratge.

El corredor es va estrenar al Festival Internacional de Cinema de Valladolid (SEMINCI), on va ser reconegut amb el Premi al Millor Curtmetratge Europeu. El curt va guanyar el Premi Gaudí al Millor Curtmetratge 2015, està nominat als European Film Awards de l’Acadèmia de Cinema Europeu i preseleccionat als Premis Goya.

A més a més, ha participat a les seccions oficials de prestigiosos festivals internacionals com Clermont Ferrand (França), Flickerfest (Austràlia), Maremetraggio Trieste Internacional Film Festival (Itàlia), Croatia Internacional Film, Roatia Internacional Film Festival o el Festival Internacional de Cine de Seül.


+ info: www.therunnerthefilm.com

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat