Esta información no está disponible en castellano.

Toda la actualidad

L’Atlàntida Film Fest també parla català


20 pel·lícules de la programació del festival de cinema online de Filmin estaran disponibles en català a FilminCAT, en versió original o amb subtítols.

El proper 25 de juny l’Atlàntida Film Fest, el festival de cinema online més gran del món, dóna el tret de sortida a la seva 8a edició. Aquest any, s’ha ampliat el nombre de títols seleccionats i comptarà amb 83 pel·lícules en una programació amb Europa com a eix temàtic i el risc i la transgressió com a constants vitals.

D’entre aquests 83 títols, els espectadors de FilminCAT podran gaudir-ne 20 en català, ja sigui en versió original en català o en versió original subtitulada al català. A més, hi haurà 3 projeccions a Palma de Mallorca, la seu física del festival, en VOSCAT: Diari de la meva ment (29 de juny), Daliborek, el youtuber nazi (30 de juny) i El Príncep i el Dybbuk (1 de juliol).

D’entre les 20 pel·lícules que es podran veure a FilminCAT des del 25 de juny fins al 25 de juliol destaquen les de producció catalana: Yo la busco, dirigida per Sara Gutiérrez, Puta y amada, de Marc Ferrer, Casa de ningú, de la Ingrid Guardiola, Sotabosc, de David Gutiérrez Camps, Federal, d’Albert Solé i la pel·lícula col·lectiva comissariada per Kikol Grau Histèria de Catalunya. A més, completen la llista de pel·lícules disponibles en català els següents títols: Holiday,McKellen: Prenent partit,Daliborek: el youtuber nazi, Diari de la meva ment, El Príncep i el Dybbuk,Permanent Green Light, El cas Kurt Waldheim, Out, Waiting for Barcelona, El cas Oleg Sentsov, Amateurs, Julie i la fàbrica de sabates, On the road i Sami Blood.

Les pel·lícules disponibles en català es poden consultar al canal de FilminCAT a www.filmin.cat/canal/atlantida-film-fest-en-catala

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat