Notícies

Nova jornada #EuropeCalls Europa Creativa MEDIA sobre desenvolupament de projectes

europecalls

El proper divendres 27 de gener de 2017 tindrà lloc una nova sessió #EuropeCalls sobre l'ajut al desenvolupament de projectes del subprograma Europa Creativa MEDIA. La sessió, que tindrà lloc a la sala d'actes de l'Arts Santa Mònica (La Rambla, 7, BCN), se centrarà tant en els aspectes tècnics com en les bones pràctiques. Inscripcions obertes a través d'aquest enllaç.

L’objectiu del taller és incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català en la convocatòria de suport al Desenvolupament de Projectes. La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte d’aquest tipus, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes. La sessió incidirà sobre la nova convocatòria de suport al desenvolupament de projectes del subprograma MEDIA d’Europa Creativa, el proper termini de presentació de sol·licituds de la qual finalitza el 20 d'abril de 2017, i es farà especial èmfasi als canvis respecte a la convocatòria anterior.

Aquesta jornada s'adreça a les empreses de producció audiovisual independents especialment interessades en aquesta convocatòria del Subprograma MEDIA.

Aquesta sessió tindrà lloc a la sala d'actes de l'Arts Santa Mònica (La Rambla, 7, BCN), de 9:45h a 12:30h.

PROGRAMA

09.45h - 10.00h. Registre inscrits

10.00h - 10.15h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

10.15h – 11.15h. Exemples de bona pràctica. Projectes beneficiaris en anteriors convocatòries d’ajut al desenvolupament de projectes individuals del subprograma MEDIA d’Europa Creativa.

  • El projecte de documental In the same boat (dirigit per Rudy Gnutti i produït per Pere Portabella - Films 59, Nao CInematogràfica, S.L. i Ancora Musica, S.L.) va ser seleccionat l’any 2014 en la convocatòria de suport al desenvolupament i va rebre 25.000 euros dela Comissió Europea.
  • El projecte de ficció Verano 1993, dirigit per Carla Simón i produït per Inicia Films en coproducció amb AVALON, va rebre 30.000 euros de la Comissió Europea en la convocatòria 2015 de suport al desenvolupament. A càrrec de Valérie Delpierre, productora executiva d’Inicia Films.

11.15h – 12.00h. Presentació de la línia de suport al Desenvolupament Projectes Individuals, tot incidint especialment en els canvis respecte a la convocatòria anterior.

  • Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

12.00h - 12.15h. Precs i preguntes

12.15h - 12.30h. Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat