Notícies

El JORGC col·labora amb l'Acadèmia del Cinema Català

joies galapremisgaudi

El Col·legi de Joiers, d’Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya (JORGC) ha col·laborat amb l’Acadèmica del Cinema per segon any consecutiu, oferint joies als participants de la gala dels IX Premis Gaudí.

La llista de joiers que van participar en l'acció són: Anna Juan, Fili Plaza, Facet, Misui-Unión Suiza, Lluís Comín, Hàbit Joies, Joieria Sant, Euro Aurum, Mercé Nicolau Roset, Sunfield, Roberto & Victoria, Majoral, Mimoh, Lida Joies, Bàguena, Xavier Suárez Sabat, Bagues Masriera, Roosik & CO, Joieria Maresma, Gemma López, Nuria Ruiz, Jud Joies i Tass Joies.

Les peces que finalment van aparèixer a la gala i a la catifa vermella al ser escollides per les participants van ser: arrecades de la firma Facet que va portar Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, arrecades de Masriera i anell de Roosik & Co que va lluir la model Judit Mascó. Les actrius Lluïsa Castell, Melina Matthews, Belén Fabra i Vicky Luengo van exhibir arrecades de Bàguena, Joieria Sant, Jud Joies, Hàbit Joies i Lida Joies, respectivament. Finalment, apuntar que la directora de l'Acadèmia del Cinema Català, Montse Majench, va destacar amb un penjoll de Xavier Suárez.

Amb aquesta acció, el JORGC vol establir, un cop més, relacions transversals amb la societat i la cultura. A la vegada, els joiers catalans recolzen i donen visibilitat als artesans del sector de la joieria, i reforcen el rol de la joia com un element viu, cultural i d’actualitat.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat