Notícies

El nou cinema dels nous talents, al “Curtcircuit 33” de diumenge

curtcircuit33 3

Al Curtcircuit33 de diumenge 25 de juny s’emetran dues ficcions amb un llarg recorregut a festivals internacionals i a Catalunya, totes dues dirigides per joves talents del moment.

El primer,I’ll Be Home Soon (Regne Unit), première a la televisió, és un drama social en què un jove és retingut per la seva pròpia família. El protagonista intentarà fugir, però de qui...? Dirigit pel britànic James Everett, ha estat seleccionat als festivals CLAM de Navarcles i ha guanyat premis als festivals de Saint-Tropez, Bel-Air i Florida entre d’altres. Aquest curtmetratge va estar preseleccionat pels premis Oscar, l’any 2015.

I el segon, Enqûete 62, de la suïssa Laura Gabay, és la història d’una estudiant que tot just ha començat a treballar en un centre d’atenció telefònica. Les preguntes i respostes dels seus interlocutors l’empenyeran a qüestionar-se la seva pròpia identitat. Premi del públic a l’última edició de FILMETS Badalona Film Festival, és una producció de l’Haute École d’Art et Design de Genève.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat