Notícies

2a edició del programa de creixement empresarial per a la internacionalització de les productores catalanes

proa programa

Durant un any, un tutor experimentat ajudarà el productor seleccionat a millorar el seu projecte i ajustar l’estratègia internacional.

PROA, la federació dels productors audiovisuals de Catalunya, llença la segona edició del Programa de Creixement Empresarial que té com a objectiu principal contribuir a la internacionalització de les productores catalanes.

El programa consisteix en apadrinar un productor novell o sense experiència en el mercat internacional. Durant un any, un tutor experimentat ajudarà al productor seleccionat per a què millori el seu projecte i ajusti l’estratègia internacional a les seves característiques específiques. El productor escollit, amb el suport del tutor, confeccionarà un pla d’internacionalització del seu projecte i/o empresa. Es definirà una estratègia de mercats d’un any per a la qual PROA donarà suport econòmic per valor de 3.000 euros.

Els projectes que presentin els candidats poden ser d’animació, documental, ficció o entreteniment televisiu i es poden trobar en qualsevol fase de producció (desenvolupament, producció, postproducció o finalitzats).

Podeu trobar tots els detalls del Programa de Creixement empresarial al web de PROA.

La data límit per presentar candidatura és l’11 de setembre de 2017.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat