Notícies

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona celebra els seus 25 anys amb un projecte participatiu

mostra films dones 2017

Aquest trajecte ha fet a la Mostra deutora i hereva de les obres de les cineastes. Per aquesta raó, per homenatjar-les i fer visibles les genealogies, la Mostra convida a creadores audiovisuals, crítiques cinematogràfiques i cineastes a compartir els seus vincles artístics i simbòlics.

La Mostra ha donat a conèixer la cinematografia de més de 800 cineastes d’arreu del món, tot programant i exhibint més de 1.000 films. Ara, amb motiu del seu 25è aniversari, proposa que les creadores d’arreu parlin de les seves cineastes de referència mitjançant una peça pròpia. Amb les obres participants s’elaborarà una instal·lació que, com un arxipèlag, esdevindrà un conjunt heterogeni de mirades que compartiran l’indret comú de la cultura audiovisual femenina.

La instal·lació resultant es presentarà al novembre del 2017.

Per participar, us podeu inscriure en aquest formulari.

Termini d’entrega de les obres: 15 de setembre de 2017.

Indicacions:

• Es poden presentar peces audiovisuals, format fotogràfic, il·lustracions, memes, gifs o textos (3000 caràcters màxim).
• En el cas dels films, han de ser d’una durada màxima de 3 minuts.
• Formats audiovisuals: digital d’alta qualitat
• Entrega: via wetransfer o myairbridge a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat