Notícies

Carlo Padial i Berto Romero presenten la comèdia "Algo muy gordo"

 algomuygordo

Algo muy gordo, la nova pel·lícula del director català Carlo Padial, amb Berto Romero com a protagonista i coguionista, s'acaba de presentar al Festival de Cine Europeo de Sevilla i s'estrena a les sales de cinemes el proper divendres 10 de novembre

Carlo Padial i Berto Romero presenten una comèdia que pretén reflexionar sobre els egos i la naturalesa del riure. Es tracta d'un fals documental que parla en clau d'humor sobre les il·lusions, decepcions, ambicions i obstacles que sorgeixen al llarg del procés creatiu d'una pel·lícula. 

Algo muy gordo està produïda per Zeta Cinema i On Cinema. Protagonitzada per Berto Romero, l'acompanyen en el repartiment Carolina Bang, Carlos Areces, Javier Botet i Miguel Noguera, interpretant-se a ells mateixos.

La pel·lícula s'estrena el proper divendres 10 de novembre

Sinopsi:

I si en el procés de fer una ambiciosa pel·lícula, els cineastes no eren capaços de comptar el que volen explicar i descobrir que el document del que estan duent a terme és gairebé més important que la ficció que es pretén aconseguir? Amb el ritme de comèdia d'enredo que narra els avatars del rodatge d'una pel·lícula plena de deliris i divertits retocs, ALGO MUY GORDO és una reflexió en to documental sobre els springs de la comèdia, la indústria que fagocita l'art i la vida que, en l'espai que queda entremig, s'obre camí.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat