Notícies

"Tierra Firme", el nou film de Carlos Marques-Marcet, arriba a les sales de cinema

 Tierra Firme Estrena

Després de l'èxit de 10.000 km (guanyadora de 5 Premis Gaudí i el Goya a la Millor Direcció Novell), Carlos Marques-Marcet presenta el seu segon llargmetratge: Tierra Firme, que s'estrena aquest divendres 24 de novembre. 

Carlos Marques-Marcet presenta Tierra Firme, el seu segon llargmetratge. La pel·lícula vol respondre les inquietuds de tota una generació recorrent paisatges físics i emocionals. Un drama amb tocs d'humor que gira al voltant de la maternitat i l'amistat.

La pel·lícula està protagonitzada per Geraldine Chaplin (Hable con ella, Cría cuervos), Oona Chaplin (Juego de Tronos, Taboo, Black Mirror, Avatar 2), Natalia Tena (10.000 Km, Harry Potter, Juego de Tronos) i David Verdaguer (10.000 Km, No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas). 

Es tracta d'una producció de Lastor Media, en coproducció amb Venner Film Productions i La Panda Productions.

Tierra Firme va ser la pel·lícula inaugural del Festival de Cine Europeu de Sevilla i de clausura del Most Festival 2017. A més, ha estat seleccionada al BFI London Film Festival

La pel·lícula arriba a les sales de cinema aquest divendres 24 de novembre. 

Sinopsi:

Dues dones, l’Eva i la Kat, i el millor amic d'una d'elles, en Roger. Un vaixell als canals de Londres i una pregunta: és possible viure l'amor, la família, i la vida de maneres tan diferents i tot i així mantenir-se units?

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat