Notícies

La Fundació Aula de Cinema Josep M. Queraltó signa un conveni amb la Federació Internacional de Cinematògrafs

 fundacio josep queralto

Els punts en comú entre IMAGO i la Fundació, institució que té entre els seus objectius promoure i difondre la part tècnica del cinema, s'han concretat en aquest conveni de col·laboració, gràcies a la gestió realitzada per l’AEC (Associació Espanyola d'Autors d'Obres Fotogràfiques Cinematogràfiques), entre ambdues entitats per a futures iniciatives.

La Fundació Aula de Cinema Col·lecció Josep M. Queraltó va signar el passat 23 de novembre de 2017 un conveni de col·laboració amb IMAGO, Federació Internacional de Cinematògrafs. L’acte va tenir lloc a la seu de l’entitat a Brussel·les, amb la presència de Louis -Philippe Capell, CEO d’IMAGO, María Lluisa Pujol, directora de la Fundació Aula de Cinema Col·lecció Josep M. Queraltó, Andrés Torres, president de l’Associació Espanyola d’Autors d'Obres Fotogràfiques Cinematogràfiques (AEC), Porfirio Enríquez, vocal de l’AEC i Jordi S. Bonet, president de la Fundació.

IMAGO és una federació que aglutina cinematògrafs de tot el món exceptuant els Estats Units, creada inicialment per reunir els cineastes europeus per debatre i trobar solucions als desafiaments d’interès comú, promoure l’art de la cinematografia a nivell internacional i compartir i intercanviar experiències i el coneixement. Aquesta entitat reconeix que la Col·lecció Josep M. Queraltó és una eina fonamental per a la difusió de la cultura i l’educació cinematogràfica, essent de gran importància per a preservar aquesta col·lecció i convertir-se algun dia en un en un espai museístic referent en el coneixement del sector cinematogràfic i audiovisual a Europa.

Els punts en comú entre IMAGO i la Fundació, institució que té entre els seus objectius promoure i difondre la part tècnica del cinema, s'han concretat en aquest conveni de col·laboració, gràcies a la gestió realitzada per l’AEC, entre ambdues entitats per a futures iniciatives.

Amb l’AEC la Fundació té previst participar, amb la seva presència en un estand, en el primer MicroSalón AEC España, que se celebrarà a l’ECAM a Madrid els dies 15 i 16 de desembre, reunint a destacades empreses del sector audiovisual, així com a prestigiosos professionals de la producció cinematogràfica. L’associació convidada a aquesta primera edició serà la francesa, AFC (Association Française des Directeurs de la Photographie cinématographique).

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat