Notícies

"Tierra Firme", de Carlos Marques-Marcet, la pel·lícula del mes de gener del Cicle Gaudí

 tierra firme

El Cicle Gaudí projectarà durant el mes de gener Tierra Firme, dirigida per Carlos Marques-Marcet. La pel·lícula es projectarà a més de 30 localitats diferents, distribuïdes per tot el territori català. 

Tierra Firme, el segon llargmetratge de Carlos Marques-Marcet després de l'èxit de 10.000 km (guanyadora de 5 Premis Gaudí), és la pel·lícula que el Cicle Gaudí projectarà durant el mes de gener. 

El film vol respondre les inquietuds de tota una generació recorrent paisatges físics i emocionals. Un drama amb tocs d'humor que gira al voltant de la maternitat i l'amistat.

La pel·lícula està protagonitzada per Geraldine Chaplin (Hable con ella, Cría cuervos), Oona Chaplin (Juego de Tronos, Taboo, Black Mirror, Avatar 2), Natalia Tena (10.000 Km, Harry Potter, Juego de Tronos) i David Verdaguer (10.000 Km, No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas).

Es tracta d'una producció de Lastor Media, en coproducció amb Venner Film Productions i La Panda Productions.

Sinopsi:

Dues dones, l’Eva i la Kat, i el millor amic d'una d'elles, en Roger. Un vaixell als canals de Londres i una pregunta: és possible viure l'amor, la família, i la vida de maneres tan diferents i tot i així mantenir-se units?

Tràiler: 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat