Notícies

"Con el viento", de Meritxell Colell, competirà a la Berlinae 2018

 conelviento berlinae

La pel·lícula Con el viento, de la directora debutant Meritxell Colell, competirà a la Berlinale 2018, on s'estrenarà mundialment.

Amb aquesta cinta, la productora internacional en l'àmbit documental Polar Star Films competirà amb la seva primera cinta de ficció en la secció Fòrum del festival.

Sinopsi

Con el viento explica la història de la Mònica i la seva reconciliació amb una vida que va deixar enrere: Mònica, una ballarina de 47 anys, rep una trucada des d'Espanya que l'informa que el seu pare està molt malalt. Després de 20 anys, ha de tornar al remot poble de Burgos en què va néixer i quan arriba el seu pare ha mort, la seva mare -amb qui mai va tenir una relació fluida- li demana que l'ajudi a vendre la casa familiar, i arriba l'hivern i amb ell el perpetu silenci, l'extrem fred i una família disfuncional.

Univers femení

La pel·lícula uneix dansa, documental i cinema d'autor per crear un "singular conte" sobre llaços familiars i relacions en un univers femení.

Con el viento està protagonitzada per Mónica García, Concha Canal, Ana Fernández i Elena Martín, i és una coproducció espanyola, argentina i francesa produïda per Polar Star Films, Habitació 1520 i Paraiso Production.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat