Notícies

"La vida lliure", la nova pel·lícula de Marc Recha, s'estrena als cinemes

la vida lliure estrena 

Protagonitzada per Sergi López, Miquel Gelabert i els joves actors Mariona Gomila i Macià Arguimbau, amb la participació especial de Núria Prims. Un cant a la natura, al territori i a la llibertat, ambientat a l'illa de Menorca.

Després d'haver estat seleccionada al Festival Internacional de Cinema de Guadalajara (Mèxic), rebre el Premi ALMA de Guió en el passat Festival de Cinema de Gijón i recórrer diversos festivals internacionals com el Black Nights Film Festival de Tallin o el Temporada Alta, La vida lliure de Marc Recha s'estrenarà 2 de març en cinemes d'arreu de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià.

Marc Recha (Un dia perfecte per volar, Petit indi), un dels cineastes més prestigiosos del nostre país, escriu i dirigeix el seu nové llargmetratge amb aquest relat intimista rodat íntegrament a l'illa de Menorca. El film, protagonitzat per Sergi López (Pa negre, El laberinto del fauno) al costat de Miquel Gelabert (Pàtria, Negro Buenos Aires), Núria Prims (Incerta glòria, Sobreviviré) i dels joves actors Mariona Gomila i Macià Arguimbau, narra a través de la mirada d'una nena el conflicte humà entre l'obligada lluita per la supervivència i l'anhel de llibertat a les acaballes de la Primera Guerra Mundial, un període marcat per la fam, el contraban i una epidèmia de grip.

La vida lliure és una producció de Turkana Films i La Perifèrica produccions amb la participació de Televisió de Catalunya i IB3 Televisió i el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), el Govern de les Illes Balears. Conselleria de Transparència, Cultura i Esports. Direcció General de Cultura, el Consell Insular de Menorca, la Fundació Foment del Turisme de Menorca i d'Illes Balears Film Commission. Distribueix Splendor Films.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat