Exportar ICS

Taller-diàleg D'A: Entre l'Àgata i la Júlia

Evento

Título:
Taller-diàleg D'A: Entre l'Àgata i la Júlia
Cuándo:
Mar, 2. Mayo 2017, 12:00 h
Dónde:
Barcelona,
Categoría:
Agenda

Descripción del evento

El 2 de maig s'organitza, dins del  Festival de Cinema d'Autor (D'A), una taula rodona en la que la Elena Martín (directora) i Marta Cruañas (productora) de Júlia ist dialogaran amb Laia Alabart i Marta Verheyen, dues de les directores de Les amigues de l'Àgata. El moderador serà Gonzalo de Lucas, professor de cinema de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Ambdues pel·lícules han estat presents al D'A i ambdues també provenen dels estudis de Comunicació Audiovisual de la UPF. Així mateix, també trobem que entre l'Àgata i la Júlia trobem una mirada femenina, generacional, que comparteix un imaginari que ha trascendit des de Les amigues de l'Àgata i fins a Júlia ist

En aquest diàleg entre les dues pel·lícules s'analitzaran els respectius processos de creació, guió i realització, incidint en els seus referents i les imatges que les ha portat a la ideació de les seves obres. I d'altra banda, també preten donar les eines necessàries per saber dimensionar un projecte cinematogràfic des de la seva concepció fins a plantejar el seu circuit comercial. 

L'entrada és gratuïta però cal prèvia inscripció, que podeu realitzar en aquest enllaç.

Per més informació de la taula rodona cliqueu aquí.


Lugar

Lugar:
Fundació SGAE
Calle:
Passeig de Colom núm. 6
Ciudad:
Barcelona

bannerweb candidatesxiii