• l'Acadèmia del Cinema Català obre les inscripcions del XI Premi Pepón Coromina

    l'Acadèmia del Cinema Català obre les inscripcions del XI Premi Pepón Coromina

    Inscripcions obertes fins el 6 de maig a les 15:00h! Llegir més
  • Creatura, 20.000 especies de abejas i Saben aquell coronen el palmarès dels Premis Gaudí 2024

    Creatura, 20.000 especies de abejas i Saben aquell coronen el palmarès dels Premis Gaudí 2024

    1.400 assistents han viscut la setzena edició dels Premis Gaudí al CCIB-Centre de Convencions Internacional de Barcelona Llegir més
  • Rosa Vergés, Gaudí d’Honor-Miquel Porter 2024

    Rosa Vergés, Gaudí d’Honor-Miquel Porter 2024

    L’Acadèmia reconeix per primer cop amb aquest premi una cineasta pionera, clau en el relleu del cinema espanyol en els anys noranta Llegir més
  • 1
  • 2
  • 3

mostracine baix llobregat

La 10a edició de la Mostra es celebra del 3 al 13 de novembre al CineBaix a Sant Feliu de Llobregat.

El cinema de Sant Feliu de Llobregat serà la seu oficial de la Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat, un nou nom que inaugura una edició que pretén acostar el treball de nous autors de tota la comarca. Per primera vegada, les pel·lícules de La Mostra surten del cinema a altres espais.

A més de la seu oficial, que seguirà sent CineBaix, aquesta edició afegeix més punts de Sant Feliu de Llobregat per a l’exhibició de continguts de les seccions paral·leles. Això, augmenta tant l’oferta de pel·lícules programades com els dies de projecció. És així que, amb la descentralització de l’activitat, La Mostra expandeix el certamen al conjunt de la ciutat amb projeccions entre setmana.

La programació d’aquesta 10a edició inclou un gran nombre d’estrenes a Catalunya, treballs de països com Argentina, Egipte, Tunísia, Cuba o Palestina i la presència de directors i actors de les pel·lícules exhibides. 

La Mostra de CineBaix és, en definitiva, un recorregut d'autor pel cinema internacional amb un focus especial cap al sud del Mediterrani, el Llevant i Llatinoamèrica, un mapa de noves mirades en el qual òperes primes, documentals, ficció i curtmetratges desafien les convencions narratives i proposen un cinema crític capaç de donar suport a un veritable canvi social.

A la Mostra s’hi projectarà un documental català, Fusells o pintades. La lliuta no violenta del poble sahrauí, del director Jordi Oriola.

Podeu consultar la programació completa a la seva web.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat