• l'Acadèmia del Cinema Català obre les inscripcions del XI Premi Pepón Coromina

    l'Acadèmia del Cinema Català obre les inscripcions del XI Premi Pepón Coromina

    Inscripcions obertes fins el 6 de maig a les 15:00h! Llegir més
  • Creatura, 20.000 especies de abejas i Saben aquell coronen el palmarès dels Premis Gaudí 2024

    Creatura, 20.000 especies de abejas i Saben aquell coronen el palmarès dels Premis Gaudí 2024

    1.400 assistents han viscut la setzena edició dels Premis Gaudí al CCIB-Centre de Convencions Internacional de Barcelona Llegir més
  • Rosa Vergés, Gaudí d’Honor-Miquel Porter 2024

    Rosa Vergés, Gaudí d’Honor-Miquel Porter 2024

    L’Acadèmia reconeix per primer cop amb aquest premi una cineasta pionera, clau en el relleu del cinema espanyol en els anys noranta Llegir més
  • 1
  • 2
  • 3


Ja et pots inscriure al Laboratori Feminista de Creació Documental de La Bonne

Després de 12 edicions del Taller Doc, l’equip de La Bonne ha renovat el format i enguany presenta el Laboratori Feminista de Creació Documental, un espai d’aprenentatge, investigació i realització documental per aprofundir en les cinètiques feministes com a font de creació.

El  laboratori, tindrà lloc de setembre 2018 a gener 2019, està dirigit a totes les dones que tinguin un projecte documental entre mans i vulguin dur-lo a terme guiades per mentores de renom internacional. El format es divideix en 2 mòduls de docència de 45 hores de durada cadascun, de caire teòric i pràctic, sessions monogràfiques i 2 setmanes de rodatge, 2 de muntatge i 2 de postproducció.

Coordina: Lola Mayo.
Amb la participació de: Mercedes Álvarez, Neus Ballús, Isa Campo, Saudde Cevallos, María Cañas, Valérie Delpierre, Vanesa Fernández, Anna Giralt, Imma Merino, Marta Selva, Maria Teixidor, Diana Toucedo, Eva Valiño, Elisabeth Prandi i Anna Solà.

Inscripcions fins el 31 de juliol a http://labonne.org/.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat