• l'Acadèmia del Cinema Català obre les inscripcions del XI Premi Pepón Coromina

    l'Acadèmia del Cinema Català obre les inscripcions del XI Premi Pepón Coromina

    Inscripcions obertes fins el 6 de maig a les 15:00h! Llegir més
  • Creatura, 20.000 especies de abejas i Saben aquell coronen el palmarès dels Premis Gaudí 2024

    Creatura, 20.000 especies de abejas i Saben aquell coronen el palmarès dels Premis Gaudí 2024

    1.400 assistents han viscut la setzena edició dels Premis Gaudí al CCIB-Centre de Convencions Internacional de Barcelona Llegir més
  • Rosa Vergés, Gaudí d’Honor-Miquel Porter 2024

    Rosa Vergés, Gaudí d’Honor-Miquel Porter 2024

    L’Acadèmia reconeix per primer cop amb aquest premi una cineasta pionera, clau en el relleu del cinema espanyol en els anys noranta Llegir més
  • 1
  • 2
  • 3

L’Acadèmia amplia el període d’inscripció fins al 31 de març del 2013. El Premi Pepón Coromina s’entregarà el proper juny, a la V Festa d’Estiu de l’ACC, i distingirà l’acció més creativa en l’àmbit del cinema català.

L’Acadèmia del Cinema Català ha allargat la data límit de presentació de propostes per a la primera edició del Premi Pepón Coromina, que tindrà lloc a finals de juny de l’any en curs, coincidint amb la cinquena edició de la Festa d’Estiu de l’ACC. El nou guardó que, com a homenatge, porta el nom de qui va ser un dels productors més revolucionaris dels anys 80, vol premiar els esforços més destacats d’innovació, creativitat i risc que es produeixin en l’àmbit del cinema català.

El Jurat, que es composarà de cinc persones, presidit honoríficament per Marta Molins, prendrà en consideració les produccions de cinema destinades a la difusió pública, de ficció o no-ficció, de qualsevol format, contingut, longitud, gènere o característiques de qualsevol tipus; les actuacions de professionals en les produccions esmentades anteriorment; les iniciatives destinades a la promoció i difusió de dites produccions, o a qualsevol altre aspecte de divulgació de la cultura cinematogràfica que es consideri especialment enriquidor en l’àmbit de Catalunya; així com els projectes i/o contribucions portats a la pràctica que el Jurat consideri que són dignes de ser destacats i susceptibles de ser reconeguts amb el Premi Pepón Coromina. Les accions premiables poden ser realitzades per persones o entitats catalanes o bé en col·laboració amb persones i/o entitats no catalanes o bé d’altres països. En qualsevol cas, però, han de tenir un repercussió significativa dins de l’àmbit català i que s’hagin produït al llarg de l’any natural anterior a la concessió.

Per a més informació consulteu les Bases que trobareu a la pàgina de l’Acadèmia  El formulari d’inscripció també està disponible al web de l’ACC. Si tenen qualsevol dubte, els postulants poden adreçar-se a la seu de l’Acadèmia del Cinema Català.

Recordeu que la data límit és el 31 de març.

 

 

 

 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat