Notícies

La sèrie d'animació Tin&Tan nominada als Premis India Catalina de Colòmbia

tin tan 

La sèrie ja ha estat emesa a Señal Colombia amb molt d'èxit i acaba d'estrenar-se a Televisió de Catalunya.

La sèrie d'animació Tin&Tan, una producció de Mago Production, Televisió de Catalunya i Televisión Española, en coproducció amb Señal Colombia i Digitz Film, ha estat nominada com a Millor producció audiovisual d'animació en la 34a edició dels Premis India Catalina de la indústria audiovisual colombiana. 

Els nominats en les 41 categories es van donar a conèixer a les instalacions de la Fundación Patrimonio Fílmico Colombiano. 

Tin&Tan és una sèrie d'animació 2D i 3D que consta de 52 episodis de 7 minuts cadascun, sobre dos germans que aprenen a lidiar amb diferents emocions mentres viuen divertides aventures ajudant els animals d'una reserva forestal. 

La sèrie ja ha estat emesa a Señal Colombia amb molt d'èxit i acaba d'estrenar-se a Televisió de Catalunya. Ens els propers mesos té prevista la seva estrena a Televisión Española a través de Clan i Clan Internacional. 

Dins de la categoria especial on competeix Tin&Tan, també es troben les produccions Vida Pública Show de Trineo.tv, Geo robots de Telecaribe i Anancy the Land de Tele Islas. 

La gala es durà a terme el proper 3 de març en el marc del Festival de Cine de Cartagena, on anualment des de fa 30 anys es donen cita prop de 500 representants de la indústria de la televisió colombiana per celebrar els reconeixements de les seves produccions. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat