Notícies

Trio "de cine", aquest diumenge al Curtcircuit 33

 garbanzos curtcircuit33

Al Curtcircuit 33 d'aquest diumenge 2 de juliol a les 23:55h es podran veure tres produccions amb un palmarès excepcional i que han estat seleccionades als festivals de curtmetratges europeus més importants. La folie, de Ricard López, Venus de Badalona; Ahora no puedo, de Roser Aguilar, premi Gaudí i Garbanzos con azúcar, d’Antonio Aguilar, Bisnaga de Plata a Màlaga.

La folie, una animació en stop motion de Ricard López i l’FEC de Badalona, on la bogeria i l’absurd de la Guerra Civil faran que Pablo Picasso creï una de les seves obres més significatives del segle XX.

 

Ahora no puedo, de Roser Aguilar, guanyadora del premi Gaudí 2012 al millor curtmetratge, també ha guanyat premis als festivals FEC de Reus i MECAL entre molts altres. Coneixerem la Sara, una jove actriu que vol recuperar la seva vida professional després de ser mare. La protagonista, Cristina Blanco, va guanyar el premi a la millor actriu al festival ALCINE d’Alcalà d’Henares.

 

Garbanzos con azúcar, de Toni Aguilar, és un documental animat que ens situarà al 7 de febrer del 1937, unes hores abans de l’entrada de les tropes nacionals a Màlaga. Al Festival de Málaga va guanyar la Bisnaga de Plata a la millor producció documental. Combina la imatge real, fotografies, imatges d’arxiu i l’animació tradicional.

 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat