Notícies

El cinema català, present al Festival de Cinema de Menorca

fcme

El Festival de Cinema de Menorca celebra la segona edició del 17 al 23 de juliol a Ciutadella, i entre la seva programació hi trobem diverses produccions catalanes, llargs i curtmetratges.

El dia 14, en una sessió prèvia de presentació a Maó, es projectarà María (y los demás), amb l’assistència de la directora catalana, recentment premiada amb el Premi Pepón Coromina, Nely Reguera.

La cloenda també tindran segell català, amb la pel·lícula de Carla Simón, produïda per Inicia Films i Avalon, Estiu 1993, i comptarà amb la presència de la productora Valérie Delpierre. Els dies previs, dos llargmetratges catalans que es troben encara en postproducció seran presentats per alguns dels seus respectius membres d’equip. Es tracta, per una banda, de la nova pel·lícula de Marc Recha La vida lliure (Turkana Films), i per l’altra el debut al llargmetratge cinematogràfic de l’actor Pau Durà: Formentera Lady (Fosca Films, TV3, Sunrise Picture).

A la secció de curtmetratges internacional, Illes en Curt, hi trobem també dues peces catalanes: Sol creixent (Mayo Films), de Guillem Manzanares, i Elegía (ESCAC), d’Alba Tejero. Per últim, a la sessió especial del dia 23 es presentarà el nou curtmetratge de la multipremiada Clara Roquet, Les bones nenes (Lastor Media).

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat