Notícies

La Comissió Europea vol impulsar una xarxa d'experts en cultura i mitjans audiovisuals

europeancommission

L'objectiu de la xarxa, impulsada per la Direcció General d'Educació i Cultura, és assessorar la Comissió Europea en matèria audiovisual.

La Comissió Europea desitja crear una xarxa d'experts en matèria de cultura i mitjans audiovisuals per tal de proporcionar anàlisi i assessorament d'alta qualitat per millorar la comprensió de la Comissió dels actuals reptes als quals s'enfronten els sectors creatius i culturals. També es demanarà que la comunitat d'investigació contribueixi en l'elaboració de polítiques, en l'àmbit de la cultura i els mitjans audiovisuals, que afavoreixin el futur desenvolupament del sector.

Aquesta xarxa també donarà suport a la Comissió Europea en l'anàlisi de les diferents situacions en les quals es troba el sector audiovisual, analitzarà les polítiques i els instruments i estudiarà les seves implicacions a nivell regional, nacional i europeu. A més, es buscarà examinar les iniciatives polítiques o programes més interessants que tenen lloc fora de la Unió Europea en l'àmbit de l'audiovisual.

La data límit per a la recepció d'ofertes i sol·licituds de participació és el dia 9 de juny a les 16.00 h.

+ info: Bases Xarxa Europea d'Experts en l'àmbit de la Cultura i els Mitjans Audiovisuals

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat