Notícies

Neix una escola de cinema a Mataró

escolacinemataro

Estudis Cinematogràfics del Maresme (ECM) és un escola de cinema i una productora audiovisual creada al 2015 per Albert Lladó (Direcció general i fundador) Jaume Najarro (Responsable de ECMFilms) i Javier Urrutia (Cap d'estudis).

La filosofia de l'escola és educar la mirada estètica i cinematogràfica, apostar per una formació professional i humanística que prengui com a centre l'estudi del cinema i la interpretació sense perdre de vista les connexions que manté amb altres arts, oferir garanties professionals als alumnes i impulsar la indústria cinematogràfica catalana. Estudis Cinematogràfics del Maresme vol impulsar a la nova generació professional.

La formació de l'escola s'estructura per edats (menors i majors d'edat). Els joves (menors de 18 anys) poden iniciar-se en la interpretació, en el cinema o en el teatre musical. Els adults (majors de 18 anys) poden formar-se en direcció, interpretació o guió de cinema.

ECMFilms, que estrena en breu el seu primer llargmetratge titulat Capa Negra, dirigit per Jaume Najarro, aposta per la creació i la promoció de pel·lícules de directors emergents. ECMFilms ajuda a produccions de baix cost i a la creació de projectes interns realitzats pels seus alumnes.

Més informació a la web de l'escola: http://www.ecmaresme.com/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat