Notícies

Els Cinemes Girona posen a la venda 1.000 abonaments anuals

Es poden adquirir per un preu de 75 € fins el 30 de juliol

Des del 2013 els Cinemes Girona ofereix l’abonament anual als seus espectadors i espectadores, mesura que ha contribuït a fidelitzar el públic a la sala. L’abonament té un cost de 190 euros, però com ja és tradició, durant el mes de juliol es pot adquirir al preu de 75 euros. Els usuaris de l’abonament podran gaudir de més d’un centenar d’estrenes a l’any, tantes vegades com vulguin. 

El director i acadèmic Rubén Seca ha sigut un any més el realitzador de la campanya dels abonaments. Enguany s’ha apostat per fer coprotagonista a un dispositiu d’Intel·ligència Artificial, qui assessora a una cinèfila que dubta de si comprar-se o no l’abonament. 

Entre les diverses iniciatives que els Cinemes Girona han emprès per conèixer i incrementar el seu públic, hi ha la investigació pionera sobre el consum audiovisual i els hàbits culturals, realitzada de la mà de l’equip d’investigació GRAFO, del Departament d’Antropologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, i que presentaran a principis de l’any vinent. Així mateix, també han estrenat el podcast Cineastes cinèfils, on s’entrevisten diferents professionals del sector per parlar dels gustos i records que tenen entorn el cinema. A hores d’ara, ja han passat pel podcast els acadèmics Miquel Romans, Cesc Gay, i Joan Vall Karsunke, entre d’altres. 

Els Cinemes Girona es van inaugurar l’any 2010, i des de llavors defensen una programació independent i el cinema d’autor, així com la programació de diversos festivals. Guanyadors del Premi Pepón Coromina l’any 2022 per la seva empenta arriscada, innovadora i diversa, els Girona van acollir a la darrera edició dels Premis Gaudí, la projecció especial dels curtmetratges candidats.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat