Skip to main content

5ª edició del concurs de curtmetratges "The Antic Horror Picture" organitzat per l’Antic Teatre

El divendres 31 d’octubre es celebra el Festival de Curtmetratges de gènere de terror i/o fantàstic a l'Antic Teatre.

L’Antic Teatre, espai de creació i entitat sense ànim de lucre, té l’objectiu de promoure i fer d’aparador per a tots aquells creadors experimentals de qualitat que no troben sortida i que desitgen donar a conèixer el seu treball.

En aquest marc, organitzen The Antic Horror Picture Show, un Festival de Curtmetratges limitats al gènere d’horror i/o fantàstic. El Festival s’hi poden presentar tots aquells creadors de curts que ho vulguin, sempre i quan els seus curts compleixin totes les bases del concurs.

Un jurat atorgarà dos premis: Premi al Millor curtmetratge, dotat amb 500€, i Premi del públic, dotat amb 300€. La data límit d’entrega dels curtmetratges és el 21 d’octubre.

Els guanyadors es donen a conèixer el divendres 31 d’octubre a partir de les 18:00h a l’Antic Teatre (carrer Verdaguer i Callis, número 12 a Barcelona).

Aquest Festival es realitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Cultura, l'Institut Ramon Llull, el Consorci del Pla de rehabilitació i equipament de teatres de Barcelona i San Miguel, S.A.