Skip to main content

Política de privacitat

REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES

Política de Privacitat

Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

Identitat: ACADEMIA DE LES ARTS I LES CIÈNCIES CINEMATOGRÀFIQUES CATALANES (ACC)

Dir. Postal: Passeig de Colom, 6, 08002 Barcelona.

Tfno: 932 68 27 76

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per què fem servir les dades?

La següent Política de Privacitat estableix els termes en què tractarem les dades personals a l’ACADEMIA DE LES ARTS I LES CIÈNCIES CINEMATOGRÀFIQUES CATALANES (ACC); això inclou qualsevol dada personal recollida a través de la nostra pàgina web http://academiadelcinema.cat, així com qualsevol altra dada que tractem en exercici de les nostres activitats.

Butlletí: en cas que doni el seu consentiment, utilitzarem les seves dades per mantenir-vos informats de les nostres activitats. En cas que siguis acadèmic, i d’acord amb la normativa vigent, s’entendrà que ens dona el seu consentiment per rebre el butlletí. En qualsevol cas pot exercir el dret d’oposició a través dels canals anunciats en aquesta Política de Privacitat.

Formulari de contacte: les dades personals recollides mitjançant aquest formulari seran exclusivament utilitzades per gestionar la seva petició.

Formulari de registre Premis Gaudí: les dades personals recollides en aquest formulari seran exclusivament utilitzades per gestionar els participants dels Premis Gaudí. 

Dades de candidats a vacants laborals de ACC: en el cas que ens enviï els seu CV o de realitzar una entrevista de treball a les nostres oficines, les seves dades seran utilitzades per cobrir possibles vacants laborals a la nostra companyia. En el supòsit de ser contractat, les seves dades personals seran exclusivament utilitzades per gestionar la relació laboral amb ACC.

Durant quan de temps conservem les vostres dades?

Les dades dels acadèmics seran guardades mentre duri la condició d’acadèmic.

Les dades recollides en el formulari de registre Premis Gaudí seran guardades mentre duri el concurs, un cop finalitzat seran esborrades.

Les dades dels subscriptors al butlletí seran guardades fins que es doni de baixa del mateix.

Les dades del formulari contacte seran eliminades una vegada s’hagi gestionar la seva petició.

En relació a les dades laborals aquestes seran tractades mentre duri la relació i una vegada conclosa, pel temps necessari per respondre per possibles incompliments en aquest àmbit. En el cas que ens hagi enviat el seu CV o de realitzar alguna entrevista per una vacant laboral, les seves dades personals seran arxivades per un període d'un any, després del qual, de no haver estat seleccionat, s'esborraran dels nostres sistemes.

Quina és la legitimació del tractament de les vostres dades?

Les dades dels acadèmics seran tractades per l’ACADEMIA DE LES ARTS I LES CIÈNCIES CINEMATOGRÀFIQUES CATALANES (ACC), amb la base legitimadora del consentiment de l’interessat.

Les dades dels subscriptors al butlletí seran tractades amb la base legitimadora del consentiment.

Les dades personals dels treballadors seran tractades pel compliment de la relació contractual.

A quins destinataris comuniquem les vostres dades?

Les seves dades personals no seran cedides a tercers sense els seu consentiment, llevat que hi hagi una llei que obligui l’ACADEMIA DE LES ARTS I LES CIÈNCIES CINEMATOGRÀFIQUES CATALANES (ACC) a aquesta cessió de dades.

Quina tipologia de dades tractem?

-        Dades identificatives (Nom, cognoms)

-        Dades de Contacte (e-mai, telèfon, direcció)

-        Dades Bancaries.

-        Dades acadèmiques.

-        Historial laboral.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals?

-        Accedir a les dades personals.

-       Rectificar les dades personals.

-       Suprimir les dades personals.

-       Presentar una denúncia o un escrit per a la tutela dels teus drets davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades o davant l'agència autonòmica de protecció de dades, en cas que existís.

-       Ser informat de qualsevol incidència de seguretat que pugui afectar als teus drets.

-       Limitació del tractament.

-       Portabilitat.