Professional Class: Fabricar cinema d’animació o l’art de la previsió
Insistir en el procés de producció i no inventar la sopa d’all per Juan Carlos Concha, dibuixant i realitzador creador d’APEMANSTUDIO el dijous 20 de novembre de les 19:00 a les 21:00h a la Seu de l’SGAE a Catalunya
Tret que fem animació experimental, el fet de reinventar i improvisar en els processos de producció d'animació narrativa ens pot portar a odiar aquest gènere o llenguatge.
El cinema d'imatge real ha begut molt de l'exploració i els descobriments del cinema amb dibuixos i objectes, i s'ha fet fort en els processos de producció buscant sempre la manera d'evolucionar cap a l'eficàcia tècnica.
El cinema d'animació sembla reinventar-se cada vegada que comença una producció en països on la indústria o la tradició és escassa o la transmissió del coneixement s'interromp.
En aquesta trobada parlarem sobre l'interessant que és aquest procés de creació i producció de l'obra col·lectiva, com cada aportació explica i encaixa en un procés que ha de ser absolutament creatiu i plaent.
Juan Carlos Concha és dibuixant i realitzador. Treballa des de 1992 en cinema. Ha cursat tallers amb Patricio Guzmán, José Luis Guerin i Bigas Lluna, entre d'altres. Ha participat en els llargmetratges europeus Mia et Li Migou de Folimage, L’Illusioniste de S. Chomet, Chico i Rita de Trueba-Mariscal.
Va crear APEMANSTUDIO per produir projectes propis com el curtmetratge A la Derivi. És Director de NONSTOP Barcelona Animació, festival Internacional de cinema d'animació. Actualment dirigeix la sèrie Four and a Half Friends, coproducció de ZDF-Alemanya, EDEBE i Televisió de Catalunya, produïda per B-WaterStudios.
Aquesta sessió l'organitza el Col·legi professional de l'audiovisual de Catalunya (CPAC) amb la col·laboració de la Fundació SGAE.
Dia, hora i lloc
Dijous 20 de novembre a les 19:00h fins les 21:00h a la Seu de l’SGAE a Catalunya a Passeig Colom 6, a Barcelona.
Preu
Activitat gratuïta. Places limitades.
Inscripció
Cal que empleneu el formulari que trobareu en el següent enllaç.
Per a més informació feu ‘clic’ aquí.