Skip to main content

Cinema Lliure a la Biblioteca, del 4 d’octubre al 7 de novembre


De la mà de Cinema Lliure a la Platja, i amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català, arriba la proposta Cinema Lliure a la Biblioteca

A partir del 4 d’octubre i fins el 7 de novembre la proposta Cinema Lliure a la Biblioteca programarà un curtmetratge i un documental a diverses biblioteques de Barcelona ciutat. Es tracta d’una iniciativa de Cinema Lliure a la Platja que compta amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català i l’Ajuntament de Barcelona, i que té l’objectiu d’oferir una selecció de curts i documentals de qualitat, de franc i de producció catalana al públic barceloní.

Totes les sessions començaran a les 19.00h amb la projecció d’un curt del Festival Bibliocurts i seguidament es projectarà un documental.

L’entrada és gratuïta i podeu consultar la programació completa aquí: cinemalliure.com/biblioteca/

Cinema Lliure a la Biblioteca · EDICIÓ TARDOR

Per segona vegada aquest any el cicle de Cinema Lliure et porta a les biblioteques per gaudir de documentals de qualitat, de franc i produïts a casa nostra del 4 d'octubre al 7 de novembre. https://bit.ly/2OfEQ1T Tota la informació a : www.cinemalliure.com/biblioteca ENS VEIEM A LES BILIOTEQUES!

Posted by Mago production on Tuesday, October 2, 2018