Skip to main content

S'obre la convocatòria pel Shortcat 2020


Catalan Films & TV obre per 13è any consecutiu la convocatòria per al programa de promoció internacional de curtmetratges catalans

El programa Shortcat, impulsat per Catalan Films & TV, obre la convocatòria per a l'edició 2020 amb l'objectiu de promocionar internacionalment els curtmetratges catalans. Un comitè de professionals i experts del món del cinema i la indústria audiovisual s'encarregaran de seleccionar 7 curtmetratges d'entre tots els inscrits, que es presentaran als mercats i festivals internacionals més rellevants del sector del curtmetratge. A més, des de Catalan Films & TV es convidarà a formar part del catàleg del Shortcat a un curt amb una destacada trajectòria internacional al llarg del 2019. 

A banda de la promoció i difusió del catàleg, Catalan Films & TV ofereix als curts seleccionats un servei de distribució al llarg d'un any, fent-se càrrec de la inscripció dels curts seleccionats als principals festivals internacionals i nacionals que no apliquen taxes d'inscripció, i a aquells festivals de classe A del circuit FIAPF amb els quals Catalan Films té acords establerts. 

Les inscripcions estan obertes fins el proper 20 de setembre, i per inscriure els curtmetratges en primer lloc cal donar d'alta la informació de la producció a la base de dades de Catalan Films & TV i un cop fet això, omplir el formulari online.


Més informació: http://catalanfilms.cat/es/producciones/catalogos/shortcat