Skip to main content

El Cicle Gaudí ens apropa “Donde caben dos”

L’última comèdia de Paco Caballero es podrà veure aquest novembre

Aquest mes el Cicle Gaudí recupera Donde caben dos, una comèdia coral, desenfadada i provocadora que explora el món de les relacions en parella i les dificultats de separar el sexe de l’amor. 

Dirigida per Paco Caballero (Cites, Benvinguts a la família) i produïda per Carlos  Fernández i Laura Fernández per Filmax, el film segueix l’evolució d’una parella atrapada en la rutina, un jove frustrat per la seva última relació, una núvia desesperada hores abans del seu casament, dos cosins separats des del seu últim estiu al poble, un grup d'amics amb ganes d'experimentar... Durant una nit, tots ells viuran situacions desgavellades en les que mai haguessin pensat trobar-se, per acabar, al matí següent, de la millor manera possible: molt junts i molt regirats.

Donde caben dos compta amb un repartiment encapçalat per Ernesto Alterio, Raúl Arévalo, Luis Callejo, Anna Castillo, Melina Matthews, Pilar Castro, Álvaro Cervantes, Carlos Cuevas, Verónica Echegui, Miki Esparbé, Ricardo Gómez, María León, María Morales, Jorge Suquet i Aixa Villagrán, que interpreten el grup de swingers atrevits que busquen noves experiències al Club Paraíso. Ana Milán, Adrià Collado, Melanie Olivares, Ángela Cervantes i Raúl Prieto completen el casting. 

Rodada íntegrament a Barcelona, Paco Caballero signa el guió juntament amb l’equip de guionistes amb qui ja va treballar anteriorment a Cites: Eric Navarro, Daniel González i Eduard Sola, acadèmic i membre de la Junta directiva de l’Acadèmia. 

Consulta totes les sales i horaris aquí.