Skip to main content

Ens veiem demà

Amplia la seva presència en sales de cinema a Barcelona el dia que es compleix el novè aniversari del crim irresolt que inspira la pel·lícula.
40 floristeries barcelonines se sumen al suport al cinema en català i repartiran entre els seus clients vals de 2x1 per anar a veure el film
Avui dijous 22 d’abril es compleixen exactament nou anys del crim irresolt de Jordi Berraondo. El seu assassinat ha inspirat el seu germà Xavi, director i guionista, en la trama que explica ‘Ens veiem demà’, estrenada el passat mes de març.
El film, que ja ha passat amb èxit pel cinema Alexandra de Barcelona i per altres localitats com Martorell, Puigcerdà, Mollerussa o Balaguer, es comença a projectar en versió original catalana als cinemes Girona de Barcelona (c/Girona 175) a més del mateix Alexandra que la manté en cartellera. D’altra banda i coincidint amb la festivitat de Sant Jordi, festa del llibre i la rosa, Producciones Cinematográficas del Mediterráneo ha arribat amb un acord amb el Gremi de Floristes pel qual 40 floristeries de Barcelona que se sumaran a una promoció de 2000 vals de 2x1 per anar a veure la pel·lícula en pro del suport al cinema en català.
‘Ens veiem demà’ dirigida per Xavi Berraondo i produïda per Aureli de Luna (PCM) submergeix l’espectador en una emotiva trama entre la vida, la mort i els límits de la bogeria amb el punt de partida de l’assassinat del germà del director. ‘Ens veiem demà’ compta amb un repartiment de primera línia del cinema català amb Marc Cartes, Mercè Llorens i David Selvas, entre molts d’altres.
‘Ens veiem demà’ va participar en la mostra de cinema català de Los Ángeles (EUA) del passat mes de novembre i ha estat seleccionada pel festival de cinema d’Espagna que se celebrarà a Roma a finals d’abril.