Skip to main content

Estació de l’oblit, seleccionada pel Festivalíssimo de Montreal

Estació de l’oblit, dirigida per Christian Molina i Sandra Serna i produïda per Canónigo Films i Televisió de Catalunya, continua la seva gira pels festivals de cinema internacionals. Després de la bona acollida rebuda a la Semana Internacional de Cine de Valladolid, al Cairo International Film Festival, l’International Latino Film Festival de San Francisco, el Pune International Film Festival de la Índia, el San Diego Latino Film Festival de Califòrnia, la Muestra de Cine Español Inédito de Jaen, el The Method Fest Film Festival, on ha estat nominada al premi G-Technology a millor pel·lícula estrangera, i el Bermuda International Film Festival, Estació de l’oblit ha estat ara seleccionada pel festival Festivalíssimo, que es celebra cada any a Montreal, Canadà.
{morfeo 93}
Festivalíssimo és el festival llatí més important del Canadà i es celebrarà del 27 de maig al 13 de juny. Porta més d’una dècada mostrant la diversitat cultural d’Espanya, Portugal i Amèrica Llatina, oferint un programa multidisciplinar compost per pel·lícules, espectacles i exhibicions d’arts visuals.
Commovedor i convincent, el film convida al públic a reflexionar sobre la situació de la gent gran que, en moltes ocasions, està destinada a ser oblidada.

Estació de l’oblit explica la relació entre Domingo, un vell mariner allunyat del mar i Pau, un jove amb problemes d'adaptació. Es coneixen en una residència geriàtrica on Domingo està ingressat i on Pau compleix una sentència de treballs socials. Ambdós es troben en un moment clau de les seves vides: Pau, en el pas de l'adolescència a la maduresa; Domingo, entenent el pas de la vellesa a la mort. Tot i la seva diferència d'edat, esdevindran grans companys de viatge. Amb la complicitat de Pau i de Clara, la néta de Domingo, el vell mariner escaparà del geriàtric per a mirar el mar per última vegada.