Skip to main content

Estació de l’oblit, seleccionada pel Brussels Film Festival

Estació de l’oblit, dirigida per Christian Molina i Sandra Serna i produïda per Canónigo Films i Televisió de Catalunya, ha estat seleccionada pel Brussels Film Festival, considerat una referència europea en el món dels festivals cinematogràfics. El film competirà a la secció “Panorama”, optant al “Public prize” i al “Tv buying prize”.
El Brussels Film Festival és el desè festival que selecciona la pel·lícula, després de la bona acollida que ha rebut a la Semana Internacional de Cine de Valladolid, al Cairo International Film Festival, l’International Latino Film Festival de San Francisco, el Pune International Film Festival de l’Índia, el San Diego Latino Film Festival de Califòrnia, la Muestra de Cine Español Inédito de Jaen, el The Method Fest Film Festival, on ha estat nominada al premi G-Technology a millor pel·lícula estrangera, el Bermuda International Film Festival. La pel·lícula també participarà aquest estiu al Festivalíssimo de Montreal.
El Brussels Film Festival es celebrarà a la localitat de Flagy, del 23 al 30 de juny. Durant el certamen es podrà gaudir d’una cinquantena d’espectacles, on s’inclouran projeccions de pel·lícules i exposicions.