Skip to main content

“Estigmas” del director Adan Aliaga, arriba als cinemas el 7 de maig

El pròxim divendres 7 de maig s’estrena en sales "ESTIGMAS", d'Adan Aliaga. La pel·lícula, que va obtenir el premi Pilar Miró al millor director novell a la passada edició de la SEMINCI, està basada en el còmic de Mattotti i Piersanti.
Estigmas es la història de Bruno, un borratxo solitari a qui un bon dia li comencen a sagnar les mans, iniciant així un viatge de redempció mitjançant el sofriment, el dolor i la mort.
Estigmes ha estat prèviament estrenada en streaming (visualització sense descàrrega), convertint-se en el film més vist a Espanya mitjançant aquest sistema.

La pel·lícula suposa el debut en l'actuació de Manuel Martínez, llançador de pes i 31 vegades campió d'Espanya, i Marieta Orozco (Mentiras y gordas, Krámpack, Barrio)
En col·laboració amb el Saló Internacional del Còmic de Barcelona, tindrà lloc la roda de premsa de presentació de la pel·lícula, que contarà amb la presència del director, l'il·lustrador Lorenzo Mattotti, i els actors protagonistes Manuel Martínez i Marieta Orozco.