L’Acadèmia i la Federació Catalana DOP-IGP signen un conveni de col·laboració
Des de l’any 2020 hi ha un estret lligam per cultivar plegats el territori i la cultura
La presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Judith Colell, i el president de la Federació Catalana DOP-IGP, Josep Pere Colat, s’han reunit per firmar un conveni de col·laboració que recull la línia de treball conjunt iniciada el 2020 que ha permès als i les professionals del sector gaudir dels millors aliments de casa nostra en tots els actes organitzats per l’Acadèmia. I així ho faran de nou el proper 4 de febrer a la Gala dels XVI Premis Gaudí, on els aliments amb denominació d’origen o identitat geogràfica protegida tindran un protagonisme encara major.
Els productes que ofereix la Federació DOP IGP són aliments autòctons, excepcionals, únics i oficialment reconeguts per la UE per la seva alta qualitat. Productes típics i arrelats al nostre territori. Un rebost excel·lent rebost per al consumidor/a, que, a més a més, posen en valor la feina dels treballadors, pagesos i pageses, que hi ha al darrere de cada elaboració, de la mateixa manera que l’Acadèmia treballa per la presència del cinema en català, i la visibilització de tots i totes les professionals del sector que vetllen per la nostra cultura cinematogràfica.
Una col·laboració que s’arrela per continuar cultivant plegats el territori i la cultura.