Skip to main content

Maig, mes del 3D a Ovide BS

Segons ens informen a Ovide BS, aquest mes de maig podria haver estat el mes del tret de sortida a la producció de 3D al nostre país, ja que la seva divisió 3D ha participat directa o indirectament a 12 produccions realitzades en aquest format.
A Ovide BS, degut a la gran expectació que està suscitant el 3D, han apostat per els RIGs de P+S Technik (standard i freestyle) i de Stereotec i tenen cinc models diferents de RIGs amb la intenció de oferir una amplia gama d’aquests equips a la industria audiovisual.
Entre les produccions en què han col.laborat, podem destacar les següents :
El documental “El duelo”, on van subministrar 4 RIGs i les 4 parelles de càmeres, junt amb tots els accessoris i els monitors 3D.
El llargmetratge “Chehennem”, primer llargmetratge rodat en 3D a Turquía, al qual van subministrar els RIGs i els sistemes de visualització 3D.
El concert d’Alejandro Sanz per Canal+ (també gravat en 3D). Aquí, Apuntolapospo va confiar en ells i li van subministrar 3 RIGs 3D junt amb els sistemes sense fils Scorpio de focus 3D.
El Masters de tennis de Madrid 2010, al qual van realitzar la primera transmissió via satèl.lit 3D del país amb projecte  complet 3D per ATM Broadcast per la seva recepció a les sales de cinema 3D de les finals masculina i femenina. Aquí van subministrar  la UM 3D completa amb 10 càmeres (5 posicions de càmera 3D), inclús RIGs, conversor 2D a 3D i una Spidercam.
I la Fira de San Isidro, Apuntolapospo va tornar a confiar en ells i van subministrar 3 RIGs 3D junt amb els sistemes sense fils Scorpio de focus 3D.
I aquets són només alguns dels projectes en què han estat involucrats, ja que de moment no poden proporcionar més informació sobre col.laboracions  i futurs projectes.
En totes aquestes produccions, Ovide BS ha estat capaç de subministrar des de els RIGs necessaris per la producció 3D, com arribar fins la producció integral de la transmissió 3D del Masters de tennis de Madrid.