Skip to main content

SUBTRAVELLING 2010 – 2a Mostra de curtmetratges al Metro

TMB presenta el Subtravelling, la segona mostra internacional de curtmetratges al metro

L’acte comptarà amb la participació del dr. de cine Jaume Balagueró i amb el dr. de Mòbil Film Festival, Alberto Tognazzi

El proper divendres, 15 d’octubre, a les 19 hores, tindrà lloc a l’estació de metro

d’Universitat (L1 i L2) l’acte d’inauguració del Subtravelling, la segona mostra internacional de cinema curt al metro de Barcelona, que se celebrarà del 15 al 24 d’octubre, amb l’objectiu de dinamitzar el mercat del curtmetratge català i internacional i apropar als usuaris els valors socials i culturals de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Alberto Tognazzi, director de Mòbil Film Festival, presentarà les obres finalistes de la categoria Roda a TMB, la nova secció del festival oberta al públic i amb el mòbil com a càmera. Acte seguit, es podran veure els curtmetratges seleccionats. Les obres consiteixen en microcurts de tres minuts de durada enregistrats mitjançant el mòbil a les instal·lacions del metro i als autobusos de TMB. Durant el mes de participació, iniciat el 6 de setembre i amb data final a 6 d’octubre, s’han penjat més d’una quarantena de curts, que es poden veure a la galeria de vídeos del microsite http://subtravellingfestival.tmb.cat.

A més, també es presentarà la secció Microcurts 2010, a càrrec de Jaume Balagueró, director especialitzat en el gènere de terror amb pel·lícules d’èxit com Rec, Frágiles i Darkness, entre d’altres, i es projectaran alguns dels 15 microcurts de ficció i els 15 d’animació que s’han seleccionat per a la competició. Des del passat 8 d’octubre, els interessats poden trobar els curts al microsite del festival acompanyats d’una fitxa amb les seves característiques, així com votar pel seu preferit, participant en el sorteig d’un premi, un viatge per a dues persones a Los Ángeles amb 4 nits d’hotel incloses.

L’acte també també comptarà amb la participació del vicepresident executiu, Dídac

Pestaña, així com la dels coordinadors de continguts del Subtravelling, l’Agustí Argelich i el Pol Guillén.

 

CONVOCATÒRIA

ACTE: Presentació del Subtravelling, segona mostra internacional de

curtmetratges al metro.

DIA: Divendres, 15 d’octubre

HORA: 19 hores

LLOC: Estació Universitat (Línies 1 i 2)

TRANSPORT PÚBLIC PER ACCEDIR-HI:

Universitat (L2-L1)

línies 9, 14, 16, 17, 24, 41, 50, 54, 56, 58, 59, 63, 64, 66, 67, 68, 91, 141