Skip to main content

7a edició del festival de cinema basc Zinemaldia

De l'1 al 30 de març Barcelona es converteix en la capital del cinema basc. Zinemaldia, el cicle organitzat per l'Euskal Etxea, arriba enguany a la setena edició i consolida una iniciativa que, any rere any, ofereix la possibilitat de fer arribar al públic català pel·lícules que no acostumen a trobar-se en circuits comercials.

Zinemaldia és l'espai per a què aquestes petites obres mestres tinguin el ressò que mereixen. És una aposta de l'Euskal Etxea per la qualitat i per fer arribar les projeccions al màxim de públic. En aquest sentit, i en un moment com l'actual en què la crisi és a l'ordre del dia, la celebració d'un festival com Zinemaldia és un regal per al públic, ja que els passis són gratuïts. La setena edició té encara més motius per a no deixar-la passar de llarg. El principal: comptar, per primera vegada, amb la presència de tots els directors de les pel·lícules que s'hi projecten. I com sempre, els espectadors hi podran dir la seva i saber tots els detalls dels films en el col·loqui posterior amb realitzadors.

El festival Zinemaldia 2012 inclou noms coneguts per al gran públic com el de l'actriu Montserrat Carulla o el del músic Fermin Muguruza, però també molts d'altres a qui els espectadors agradarà descobrir.

Totes les projeccions es faran en VOS.

Per a més informació, consulteu: http://blog.euskaletxeak.org/2012/02/25/zinemaldia2012/